perjantai 1. toukokuuta 2015

Koitelilla vapunaattona

Nyt, kun minulla on oma auto, pääsen retkeilemään kauemmaksikin kodista. Pari vuotta menikin autottomana. Pyörällä kyllä pääsee ja autoa sain tarvittaessa lainaksi, mutta omalla kulkupelillä voi liikkua vapaammin. Siispä monta viikkoa mielessä ollut suunnanotto Koiteliin tuli toteutettua extemporena, kaksistaan vanhimman pojan kanssa. Reissu oli vain pikainen hetken irtiotto arjesta, mutta merkitykseltään kuitenkin suuri. Luontoterapiahan on parasta hoitoa, sen jokainen luonnossa liikkuva tietää. 
Kosken kuohumista olisi voinut katsoa auringon valoa vasten vaikka kuinka pitkään. Napsin kuvia, enkä meinannut malttaa lopettaa. Osan otetuista kuvista näet alla.
Koitelilla tehtiin siltaremontti viime kesänä. Uudistettu silta ei ole läheskään niin "romanttinen" kuin aiempi. Turvallisempi varmasti on. Vanhan sillan kulkukohdalle on rakennettu istuskelupaikka. Tällä kertaa emme menneet sillan yli, vaan palasimme tästä takaisin autolle ja lähdimme ajelemaan kotiin saunan lämmitykseen.Sellainen ajan pysäytys reissu tällä kertaa. Vapunpäivänä toteutin extemporena toisen reissun. Siitä on luvassa päivitystä myöhemmin. 

1 kommentti:

Kommentit tervetulleita. Tarkistan kuitenkin kaikki kommentit ennen julkaisua.