sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Päivä kurssilla

Olen ollut reilun vuoden päivät jäsenenä Suomen Ladun paikallisjärjestö Tunturilatu Owlassa. Kertaakaan aiemmin en ollut osallistunut toimintaan. Lintujen tunnistuskurssi järjestettiin Liminganlahden Luontokeskuksessa. Paikka on alle 30km:n päässä kotoani, joten järjestin lapsille varahoidon ja ilmottauduin mukaan. Tarkoitus oli ennenkaikkea tutustua muihin jäseniin ja ujuttautua mukaan toimintaan, mutta mukava oli saada lintutietouttakin. Missään tapauksessa kurssi ei mennyt hukkaan. Toimintaan tutustumisen kynnys on nyt ylitetty ja uskon, että jatkoa vielä seuraa. Järjestön järjestämät vaellusreissut ainakin kiinnostavat.
Laitoin edellisenä iltana kameran akun laturiin, ettei virta loppuisi kesken kurssin. Ehdin kuitenkin ajaa pitkän matkaa, ennenkuin huomasin kameran jääneenkin kotiin... Harmitti, mutta enpä enää palannut sitä hakemaankaan. Kuvat ovat vain Lumia-laatua. Liminganlahti on lyhyen matkan päässä kotoani ja sopii myös lasten kanssa retkeilyyn, joten teen kameran ja lasten kanssa uuden reisssun. 

Rentukat kukkivat, mutta tällä kertaa en jäänyt niitä kuvaamaan. Kurssipäivä päättyi iloisiin nauruihin ja lupaukseen siitä, että lintujen tunnistamisyritykset omallakin ajalla jatkuvat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Tarkistan kuitenkin kaikki kommentit ennen julkaisua.