lauantai 4. heinäkuuta 2015

Lomaa odotellessa

Vielä reilu viikko loman alkuun. Odottavan aika on joskus pitkä, mutta odotusaika on hyvä hyödyntää reissun suunnitteluun. Matkareitti on valmis ja yöpaikatkin varattu, enää vaan tarvitsisi löytää muutama kohde, joissa kannattaisi matkan varrella ehdottomasti poiketa. Yövymme 2 yötä Rukalla. Haluaisin käydä yksikseni auringonnousun aikaan kävelyllä, mutta ei ole tietoakaan, mille polulle kannattaisi ensikertalaisena suunnistaa. Pienen karhunkierroksen olen kiertänyt enkä ole sinne nyt yksin menossa. Eli jos jollakin on vinkkiä, mihin Rukan rinteeltä kannattaa lähteä, niin otan vinkin ilomielin vastaan. Vinkkiä saa laittaa myös kohteista väliltä Kuusamo-Salla-Savukoski. Savukosken jälkeen loma sujuukin Yöttömän Yön soutajien matkassa. Lomaa siis odotellaan. Toivottavasti se sujuu hyvin, eikä tule vastoinkäymisiä. 


2 kommenttia:

  1. Rukan takarinteeltä Vuosselista pääsee Valtavaaran polulle. Ja Juhannuskallion alta, Pirunkirkon parkkipaikalta lähteen Pyhävaaran kierros (7 km).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedoista. Tuota Valtavaaran polkua olenkin jo katsellut Luontoon.fi-sivuston kautta "sillä silmällä" ja jos oikein muistan, vuokramökki sijaitsee Vuosselissa. Toivottavasti vaan sää suosii, että pääsen aamuyön lenkille.

      Poista

Kommentit tervetulleita. Tarkistan kuitenkin kaikki kommentit ennen julkaisua.